Вічна пам'ять

2018-03-06

/Files/images/Учителя2005 010.jpg

Кажуть, Бог забирає найкращих…

Зіневич Ніна Анатоліївна була настільки незвичайною, простою, талановитою та позитивною людиною, що сьогодні рідним і близьким, друзям, колишнім і нинішним колегам, сусідам досить важко змиритися з тим, що вона відійшла за межу.
Повірте, нелегко уявити у постійному супроводі щемного відчуття втрати того, кого вже не можна повернути. Ніна Анатоліївна запам’ятається як яскрава, творча, ділова, сучасна, енергійна, чуйна, дуже порядна, щира, надзвичайно доброзичлива, чарівна і красива жінка.

Ми вдячні долі, яка нам подарувала спілкування з такою людиною, як Ніна Анатоліївна. Вона була милосердною, сповненою почуттям обов’язку, терплячою і готовою дати слушну пораду.

За творчий підхід до роботи Зіневич Ніна Анатоліївна удостоєна багатьох урядових нагород та звання вчитель-методист. Вершиною її творчого успіху стало нагородження Міжнародною премією Сороса.

Смерть Зіневич Ніни Анатоліївни - велика втрата для рідних, близьких, друзів. Якщо кожен з нас хоч трохи сприйматиме світ так, як Ніна Анатоліївна, наше життя стане кращим. Нехай в пам’яті всіх, хто знав Ніну Анатоліївну, вона залишиться Людиною з великої літери, яка випромінювала неймовірне поєднання позитиву, відвертості, щирості й добра, любові до всього живого.

Час мине, але світлі спогади про Ніну Анатоліївну завжди житимуть у наших серцях.

Церемонія поховання відбудеться 7 березня о 12.00 годині.

Суприкіна Алла Анатоліївна

Кiлькiсть переглядiв: 190

Коментарi